中考论坛

 找回密码
 立即注册
查看: 105|回复: 0

江苏省(无锡市)2015年中考英语试卷:完型填空

[复制链接]

33万

主题

33万

帖子

99万

积分

论坛元老

Rank: 8Rank: 8

积分
996394
发表于 2016-6-28 22:17:42 | 显示全部楼层 |阅读模式
江苏省(无锡市)2015年中考英语试卷:完形填空
          无锡市
       
          二.完形填空  先通读下而的短文,掌握其大意,然后在每小题所给的四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并住答题卡上将该项涂黑。(本大题共 10小题,              每小题1分,共10分)
       
          I sat with my friend in a well-known coffee shop. As we enjoyed our coffee, a man entered and sat down beside us. He called the waiter and ordered, "Two cups of coffee,   15   of them there on the wall." We heard this with great   16   and saw that he was served with one cup of coffee but he paid for two. As soon as he left, the waiter   17   put a piece of paper on the wall saying "A Cup of Coffee". While we were still there, two other men had two cups of coffee but paid for three.   18  , the waiter did the same thing. It seemed that this was usual at this place. However, it was something strange for us. Since we had nothing to do with the   19   , we finished our coffee, paid and left.
       
          After a few days, we again had a   20   to go to this coffee shop. While we were enjoying our coffee, a man entered. The way this man was dressed did not match the   21    of this coffee shop. As he seated himself, he looked at the wall and said, "One cup of coffee from the wall." The waiter served coffee to this man with the same   22  . The man had his coffee and left without paying. The waiter took off a piece of paper from the    23   and threw it in the dust bin. Now there was no    24    for us. The great kindness for the people in need shown by the people of this town filled up our eyes with tears.
       
          1.    A. both                B. neither            C. one                D. none
       
          2.    A.joy                B. interest            C. effort            D. fear
       
          3.    A. quickly            B. suddenly            C. wisely            D. properly
       
          4.    A. Instead            B. Again            C. Indeed            D. Anyway
       
          5.    A. shop                B. waiter            C. matter            D. men
       
          6.    A. hurry            B. time                C. wish                D. chance
       
          7.    A. style            B. standard            C. furniture            D. colour
       
          8.    A. respect            B. courage            C. result            D. custom
       
          9.    A. board            B. table            C. bill                D. wall
       
          10.    A. choice            B. clue                C. doubt            D. hope
       
          二.完形填空(本大题共10小题,每小题1分,共10分)
       
          15.C    16.B    17.A    18.B  19.C  20.D  21.B  22.A  23.D  24.C
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

小黑屋|手机版|Archiver|新都网 ( 京ICP备09058993号 )

GMT+8, 2022-12-2 17:23 , Processed in 0.067045 second(s), 7 queries , WinCache On.

Powered by Discuz! X3.4

© 2001-2017 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表